Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Bozcaada Caz Festivali keşif programı açıklandı

Bozcaada Caz Festivali keşif programı açıklandı

Bozcaada Caz Festivali keşif programı açıklandı16 Temmuz 2019 - 10:07
19-21 Temmuz tarihlerinde üçüncü kez seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Bozcaada Caz Festivali, müzik dışında farklı disiplinlerden oluşan ‘Keşif’ programıyla enerjisini Bozcaada’nın farklı noktalarına taşıyor.

Bozcaada Caz Festivali ‘Keşif’ bölümünde, beden odaklı ve doğaya dönüş atölyeleri, gastronomi etkinlikleri, söyleşiler, gösterimler ve keşif rotaları gibi çok çeşitli bir program seçkisi sunuyor. Festival kapsamında gerçekleşecek konserler dışında Bozcaada Caz Festivali, ‘Keşif’ programıyla Pavli Bozcaada başta olmak üzere adadaki farklı mekanlarda karşımıza çıkacak.

 

Kendine Has’ın katkılarıyla gerçekleştirilecek Ayşe Köroğlu ile ‘Kendine Has Atıştırmalıklar’ atölyesi başta olmak üzere, Levon Bağış’ın ‘Wise Selection Tadımı’, Meleklerin Payı ile ‘Jack Lives Here Tadım Etkinliği’ ve hayatTEKkeşfet ‘Mehmet Başkaya ile Sohbet’ ‘Keşif’ programının gastronomi bölümünü oluşturuyor. Tek Başına da Olur ile ‘Doğa ile Uyumlu Kendine Has Yaşam’, Yoga, ‘Hayvandan İnsana’ ve Vücut Farkındalığı atölyeleri ve Ada’da Ses Yürüyüşü de programın bedene ve doğaya döndüğü bölümü. 140journos’un Ekonomik Kriz ve Değişen Kültür Harcamaları belgesel gösterimi ve ardından gerçekleşecek oturum ile kültür.limited ve Curious Community ortaklığında yapılacak Kültür, Şehir ve Köprüler Kurmak başlıklı panel ‘Keşif’ programının diğer içeriklerinden.