Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » CNR Kitap Fuarı başlıyor

CNR Kitap Fuarı başlıyor

CNR Kitap Fuarı başlıyor08 Mart 2018 - 02:03
5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 19 ülke ve Türkiye’den 350’nin üzerinde yayınevinin katılımı ile 10 Mart’ta kapılarını açıyor.
Ana teması “oku” olan fuarda 1.200’ün üzerinde kültür etkinliği düzenlenecek.
 
CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık ve Basın Yayın Birliği iş birliği ile CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek fuar, 18 Mart tarihine kadar açık kalacak. İstanbul’un merkezinde metro, Metrobüs, Marmaray gibi tüm ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda düzenlenmesi nedeniyle kısa sürede kitapseverlerin ajandasına girmeyi başaran 5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 19 ülke ve Türkiye’den toplam 350’nin üzerinde yayınevini kitapseverlerle buluşturacak. Fuarın bu yılki ana teması ise “oku” üzerine kuruldu.
 
1.200’ü aşan kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak
 
5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, Alfa, Martı, Nesil, Doğan Kitap, Timaş, Epsilon, Tübitak, Profil, İnkılab, Beyaz Balina, İz, Kırmızı Kedi, Yeditepe, Ötüken, Pegasus ve Eğitim Kaynak yayınlarının da aralarında bulunduğu yüzlerce yayınevinin katılımı ile yapılacak.
 
5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı’nda okuyucuları çeşitli sürprizler de bekliyor. İstanbul Valiliği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Kültür A.Ş ve KOSGEB tarafından desteklenen fuarda, konferans, kitap tanıtımı, imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri, dinletilerle birlikte 1.200’ün üzerinde kültür etkinliği düzenlenecek.
 
Etiketler: CNR Kitap Fuarı