Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Conrad Talks buluşmaları devam ediyor

Conrad Talks buluşmaları devam ediyor

Conrad Talks buluşmaları devam ediyor28 Mayıs 2018 - 01:05
Conrad İstanbul Bosphorus’un klasikleşen kültür ve sanat buluşmaları devam ediyor. Conrad Talks kapsamındaki buluşmaları 30 Mayıs günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek.
Conrad İstanbul Bosphorus, merakla beklenen kültür ve sanat söyleşilerine devam ediyor. Sinema yazarı Alin Taşçıyan ile tiyatro ve müzik alanlarında başarısıyla tanıdığımız Deniz Türkali “Conrad Talks” kapsamında 30 Mayıs Çarşamba günü 5 Çayı’nda bir araya geliyor. Otelin orijinal sanat eserleriyle donatılmış lobisinde gerçekleşecek söyleşi serisinin merakla beklenen yeni buluşmasında ise “Bir Hayat Boyu Oyunculuk” konuşulacak.
 
Sanatseverlerin şık bir ortamda sanat atmosferi içerisinde keyifle vakit geçireceği söyleşinin moderatörlüğünü ise sanat eleştirmeni, gazeteci ve sanat haberleri sitesi Sanatatak’ın kurucusu Ayşegül Sönmez yapacak.
 
Sinema yazarlığı ve eleştirmenliğinde kendi tarzını yaratmış olan Alin Taşçıyan, İstanbul Film Festivali, uzun yıllardır film eleştirmenliği ve Adana Altın Koza Film ve Antalya Altın Portakal Film Festivali gibi önemli festivallerde başkanlık, jüri ve danışmanlık yapıyor. Atilla Dorsay’ın öğrencilerinden olan başarılı yazarı hala yerli ve uluslararası film festivallerinde jüri koltuğunda ve çeşitli dergilerin sinema köşelerinde görmeye devam ediyoruz.
 
Söyleşinin diğer konuğu Deniz Türkali, senarist bir babanın kızı, yönetmen bir abinin kardeşi ve ünlü yönetmen Atıf Yılmaz’ın 32 yıllık aşkıdır. Tiyatro ve sinema dünyasında büyüyen ve Londra’da tiyatro eğitimi alan Türkali, birçok filmde ve televizyon dizisinde oynadı, senaristlik yaptı. Müzik yeteneği sayesinde film müzikleri seslendiren ve “Şehvet” isimli bir albümü bulunan sanatçı, edebiyat, eğitim ve gastronomi ile yakından ilgileniyor.