Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Edebiyat » İstanbul Kitap Fuarı onur yazarı Selim İleri

İstanbul Kitap Fuarı onur yazarı Selim İleri

İstanbul Kitap Fuarı onur yazarı Selim İleri24 Mayıs 2018 - 11:05
37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı onur yazarı ve teması belli oldu. 10-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarın onur yazarı Selim İleri, teması ise "Hayatı Edebiyatla Kuşatmak".

Bu yıl 37.si düzenlenecek olan ve yurt içi ile yurt dışından 800'ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın onur yazarı ve teması açıklandı. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yazarlar Birliği ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bu seneki onur yazarı Selim İleri. 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuar süresince yazarın yaşamı ve eserleri üzerine kendisinin de katılacağı çeşitli panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

 

Hayatı Edebiyatla Kuşatmak...

Selim İleri'nin onur yazarı olarak belirlendiği 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki teması ise Hayatı Edebiyatla Kuşatmak. 10-18 Kasım tarihleri arasında Büyükçekmece'deki Tüyap Fuar alanından gerçekleştirilecek kitap fuarının yanı sıra 28. İstanbul Sanat Fuarı da sanatseverlerle buluşacak.