Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali başlıyor

İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali başlıyor

İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali başlıyor26 Nisan 2018 - 11:04
İTEF-İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali 4–12 Mayıs 2018 tarihleri arasında “Edebiyatı Takip Ediyoruz” teması ile 10. yılını kutluyor.
5–6 Mayısa denk gelen haftasonu tarihlerinde edebiyatı bomontiada’da takip etmek isteyenler için gün boyu sürecek festival programı edebiyatseverleri bekliyor! FABISAD etkinlikleri, festival sahnesinde ilk kez göreceğimiz isimler ve eğlenceli çocuk etkinliklerinin akşamında Gece Yarısı Edebiyat Partileri ve DJ performansıyla festivali bomontiada’da yaşayacağız!
 
Yazdığı kitaplarla kısa zaman içerisinde Finlandiya ve pek çok ülkede en çok satanlar listesinde yer alan Sofi Oksanen, 5 Mayıs Cumartesi 16.00’da bomontiada’nın büyülü atmosferinde okurlarıyla bir araya geliyor! Hülya Balcı moderatörlüğünde güzellik, hayat ve başka trajediler başlığını konuşacakları etkinlikten sonra Doğan Kitap’tan çıkan son kitabı Norma’yı imzalayacak.
 
Bir blog yazıp hayatı değişen, hatta o hayattan bir de film yapılan, geçmişinden kaçarken bile yine ona sığınan Pucca yaşarken hiç komik değildi dediği anlarını altı kitapta birbirinden başka hikayelerle anlattı. Pucca şimdi “Sosyal Medyada Yaşamak ve Yazmak” başlığı ile 5 Mayıs Cumartesi 14.30’da okurları ile buluşuyor!