Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Salon'da bu hafta

Salon'da bu hafta

Salon'da bu hafta21 Mart 2018 - 08:03
Salon bu hafta Doğan Kitap işbirliğiyle düzenlenen söyleşiler dizisinin yeni edisyonuyal başlıyor. 20 Mart’ta gerçekleştirilecek söyleşinin bu ayki konukları senarist, yönetmen Umur Bugay ve kızı, yazar Zeynep Bugay.

Doğan Kitap Söyleşileri Umur Bugay ve Zeynep Bugay’ı ağırlıyor

Salon ve Doğan Kitap işbirliğiyle düzenlenen söyleşiler dizisinin bu ayki konukları senarist, yönetmen Umur Bugay ve Umur Bugay'ın kızı, yazar Zeynep Bugay. Yeşilçam mizahının yaratıcılarından baba Umur Bugay ve Doğan Novus'tan yayımlanan "Sevgili Nasıl Bulunur" adlı ilk romanıyla kalpleri çalan kızı, “Güncel Mizah Dünyası” başlıklı söyleşide bir araya geliyor. 20 Mart’ta gerçekleştirilecek söyleşiye katılmak için rezervasyon.iksv.org adresinden rezervasyon yapılması gerekmektedir.  

 

Ah! Kosmos akıllara kazınacak bir başka performansla daha Salon sahnesine konuk oluyor

Elektronik müzik bestecisi ve prodüktör Başak Günak’ın projesi Ah! Kosmos, ilk kısaçaları ‘Flesh’i 2013’te Müzik Hayvanı'ndan yayımlandı. Tiyatro, çağdaş dans, video ve mekân odaklı işler için kompozisyonlar hazırlamaya devam ederken, ilk uzunçaları ‘Bastards’ı Alman menşeli Denovali Records etiketiyle dinleyicisiyle buluşturdu. Mabel Matiz vokalleriyle paylaştığı “Mavi” teklisiyle sesini geniş kitlelere duyurdu. Mart ayında ‘Together We Collide’ başlıklı bir kısacalar yayımlayan Günak, Sahnede Özgür Yılmaz, görsellerde ise Deniz Erk ile beraber harikalar yaratıyor. Yüksek enerjili bir performansı ve farklı hislere açılan melodileriyle 23 Mart’ta dinleyici ile buluşacak olan Ah! Kosmos konserinin biletleri ayakta 40 TL, öğrenci 30 TLolmak üzereBiletix satış kanallarıve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

 

In Hoodies yeni albümü “Circling The Cage”in lansman konseriyle Salon’da

Murat Kılıkçıer’in yaratıcı süreçte solo, sahnede birbirinden yetenekli müzisyenlerle icra ettiği projesi In Hoodies yeni albümü “Circling The Cage” ile Salon’a konuk oluyor. Prodüktörlüğünü Richard Ashcroft ve The Verve’den bildiğimiz, Brit Ödülleri’nden en iyi prodüktör olarak tescilli Chris Potter’ın yaptığı 'She Got Caught' ile alternatif sahnenin göz bebeği olan In Hoodies, Feryin Kaya, Yasemin Özler, Todd Gibson ve Murat Yakupoğlu’ndan oluşan yıldızlar kadrosuyla sahneye çıktığı canlı performanslarıyla, uyandırdığı hayranlığı pekiştirdi. Hem şehirde hem şehir dışında birçok mekân ve festivalde sahne aldı. İlk albüm ‘A Lunar Manoeuvre’ın lansman konseriyle 2016’da yine Salon’da bir konser veren In Hoodies, şimdi yepyeni kısaçaları, Tantana Records etiketiyle yayımlanacak ve plak olarak da basılacak ‘Circling The Cage’i takipçileriyle paylaşmak üzere tekrar Salon sahnesinde. 24 Mart akşamı gerçekleştirilecek konserin biletleri ayakta 35 TL, öğrenci 25 TLolmak üzereBiletix satış kanallarıve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

 

Biletler satışta

Konserlerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir. (İKSV ana gişesi Pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açıktır.) Öğrenci biletleri ana gişe İKSV'den temin edilebilir, etkinlik kapasitesi el verdiği sürece öğrenciler sınırsız sayıda indirimli bilet satın alabilirler.

 

Salon etkinliklerinde Vodafone Red ve Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

 

Lale Kartsahipleri %25’e varan indirimlerden yararlanabilirler.Ayrıca Lale Kart’ın en genç kategorisi Mavi Lale Kart ile siz de İKSV'yi destekleyebilir, tüm Salon İKSV etkinliklerinde %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Mavi Lale Kart yalnızca 50 TL. Ayrıntılı bilgi için: lalekart.org

 

Salon İKSV’de bu sezon da  %100 Müzik konseptinde düzenlenecek konserler ve Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleşecek Garanti Caz Yeşili konserleri de izleyicilerle buluşacak. 

Etiketler: salon  İKSV  Zeynep Bugay