Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Edebiyat » Bursa Kitap Fuarı açıldı

Bursa Kitap Fuarı açıldı

Bursa Kitap Fuarı açıldı19 Mart 2018 - 10:03
Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan Bursa 16. Kitap Fuarı, önceki gün kapılarını açtı.
Bu yıl 390 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 100 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak.
 
Aralarında Gülten Dayıoğlu, Ahmet Ümit, Canan Karatay, İlber Ortaylı ve Deniz Kavukçuoğlu’nun da olduğu isimler okurlarıyla buluşacak.
 
Bursa Kitap Fuarı’nda TÜYAP tarafından Bursalı okurlar için 25 Mart’ta saat 15.45’te oyuncu Onur Saylak ve gazeteci Bahar Çuhadar’ın katılımıyla tiyatro, edebiyat ve sinema üzerine ‘Daha Fazla Edebiyat, Sinema ve Tiyatro’ söyleşisi gerçekleştirilecek. Türk edebiyatının güçlü kadın yazarlarından Suat Derviş, kadın yazını üzerine önemli incelemeleri bulunan yazar Nil Sakman’ın katılımıyla 23 Mart’ta saat 15.30’da düzenlenen ‘Suat Derviş ve Hayatı’ isimli söyleşide anılacak.
 
 
Girişin ücretsiz olduğu Bursa Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 25 Mart Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.