Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Edebiyat » 'Fark Et, Değiş, Uygula' raflarda

'Fark Et, Değiş, Uygula' raflarda

'Fark Et, Değiş, Uygula' raflarda28 Mart 2013 - 12:03
Yazıları, seminerleri ve seanslarıyla birçok kişiye yaşam hedeflerine ulaşmada yardımcı olan NLP Eğitmeni ve Yaşam Koçu Arzu Bıyıklıoğlu'nun ilk kitabı çıktıwww.milliyet.com.tr sağlık sayfasında “Zihin Gücüyle Sağlıklı Yaşam” köşe yazarı Arzu Bıyıklıoğlu'nun "Fark Et, Uygula, Değiş" isimli kişisel değişim kitabı raflardaki yerini aldı.

Özgüven sorunundan kararsızlığa, huzursuzluktan mutsuzluğa kadar pek çok sorunu ele alan "Fark Et, Uygula, Değiş", hayataki temel sorunları aşmak için kullanılabilecek zengin bir kaynak olarak okurun karşısına çıkıyor.

1989-1996 arasında turizm, halkla ilişkiler ve rekreasyon alanlarında çalışan Arzu Bıyıklıoğlu, 2005’de özel ilgi alanı olan kişisel gelişim, zihin gücü, yaşam boyu öğrenme ve sağlık yaşam felsefesi konularında kendisine daha fazla
zaman ayırmaya ve kariyerine bu alanlarda devam etmeye karar vererek zaman ayırmaya ve kariyerine bu alanlarda devam etmeye karar verdi. 2009’da iş hayatında kazandığı deneyimlerini, kişisel gelişim bilgi ve deneyimleriyle birleştirerek profesyonel koç olmak için ID International Coaching LRI Certificate Life Coaching programına katıldı. Zihin ve beden uyumu, zihni yeniden programlama, çocuk gelişimi, aile içi iletişim, kaliteli yaşam ve evrensel enerji Reiki programlarına katılarak hem kendini geliştirdi hem de kendisine ait çalışma programları hazırladı.