Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Edebiyat » Milliyet Sanat Kitap Günleri’ne büyük ilgi

Milliyet Sanat Kitap Günleri’ne büyük ilgi

Milliyet Sanat Kitap Günleri’ne büyük ilgi04 Aralık 2017 - 04:12
Demirören İstiklal'deki Social İstanbul'da düzenlenen Milliyet Sanat Kitap Günleri’nin ikinci gününde okuyucular ve sanatseverler etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Milliyet Sanat dergisinin 45. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen Milliyet Sanat Kitap Günleri, 10 Aralık’a kadar devam edecek. Şehrin merkezinde Beyoğlu’nda kolayca ulaşabilecekleri bir kitap etkinliği düzenlenmesinin sevincini yaşayan kitap severler, stantlar arasında büyük bir mutlulukla dolaşıp alışveriş yaptılar ve önemli yayın evlerinin stantlarında birçok kitabı birlikte görmenin keyfini yaşadılar. Yayınevlerinin düzenlendikleri imza günlerinde sevdikleri yazarlara kitaplarını imzalattılar.
 
Milliyet Sanat dergisinin 45 yıllık arşivinden Prof. Hüsamettin Koçan’ın düzenlendiği ‘Her Zaman Sanat’ adlı dokümanter sergiyi de birçok sanatsever ziyaret etti ve Türkiye’nin 45 yıllık sanat belleğine keyifli bir yolculuk yaptı.
 
Etkinlikte önümüzdeki günlerde Selim İleri, Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin’in de aralarında olduğu yazarların imza günleri düzenlenecek.