Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Edebiyat » Rüya Ardıhan'dan iki çocuk kitabı birden

Rüya Ardıhan'dan iki çocuk kitabı birden

Rüya Ardıhan'dan iki çocuk kitabı birden15 Ocak 2019 - 01:01
Dafina Yayıncılık, Rüya Ardıhan’ın kaleme aldığı “Küçük Karınca Pupa” ve “Kâşif Solucanlar” kitaplarıyla okuyucuya ‘merhaba’ dedi.

4-7 yaş aralığına hitap eden, Uzman Klinik Psikolog Cansu Köksal tarafından pedagojik açıdan incelenmiş kitaplar, minik okurlara ‘küçücük’ varlıkların bir arada yaşadığımız bu ‘koca’ dünyada ne kadar önemli görevleri olduğunu aktarıyor.

 

İlkeli yayıncılıkla, nitelikli kitapları okuyucuyla buluşturmak amacıyla kurulan Dafina Yayıncılık sektöre çocuk kitaplarıyla ilk adımını attı. Rüya Ardıhan’ın “Küçük Karınca Pupa” ve “Kâşif Solucanlar” kitaplarını okuyucuyla buluşturan Dafina Yayıncılık; roman, öykü, hikâye ve tüm edebi eserlerin yanı sıra kurgu dışı kişisel gelişim, psikoloji ve tarih kitaplarını da okuyucuyla buluşturacak. Yeni yayınevinin bir hedefi de yetenekli, genç kalemleri edebiyat dünyamıza kazandırmak.

 

Rüya Ardıhan’ın kaleme aldığı, 4-7 yaş aralığındaki çocuklara hitap eden “Küçük Karınca Pupa” ve “Kâşif Solucanlar”, hayvanların gizemli dünyalarına uzanan kapıları aralarken, minik okurlara doğa ve hayvan sevgisi aşılamayı hedefliyor.  ‘Küçücük’ varlıkların yaşadığımız bu ‘koca’ dünyada ne kadar önemli görevleri olduğunu aktaran kitaplar, Uzman Klinik Psikolog Cansu Köksal tarafından pedagojik açıdan incelendi.