Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Adele streaming'e karşı

Adele streaming'e karşı

Adele streaming'e karşı20 Kasım 2015 - 12:11
Üçüncü albümü '25' bugün yayınlanan İngiliz şarkıcı, Spotify ve Apple Music gibi streaming müzik servislerine albümünü vermiyor
Taylor Swift, streaming müzik servislerine karşı açtığı savaşta kendisine oldukça güçlü bir silah arkadaşı buldu. Dünya çapında milyonlarca hayranının merakla beklediği üçüncü albümü '25'i bugün yayınlayan İngiliz şarkıcı Adele, Spotify ve AppeThe New York Times‘da yayınlanan habere göre '25’in promosyon çalışmalarını bizzat yönlendiren Adele, daha önceki albümü '21' için gerçekleştirdiği uygulamayı aynen devam ettirmek niyetinde. Spotify ve Apple Music gibi ana akım müzik kanallarına yeni albümünü vermeyeceğini açıklayan Adele, fiziki satışları sonuna kadar zorlamak konusunda oldukça kararlı. Bu kararın arkasında, streaming müzik servislerinin telif hakları anlaşmalarına yeterince saygı göstermediği inancı yer alıyor.
 
Columbia Records 3 milyon 600 bin adet albümü dün itibariyle satış noktalarında stokladı ve beklenti, ilk hafta bittiğinde 1,5 milyon adedin satılacak olması. Tüm ülkelerle birlikte ilk hafta için hedeflenen toplam satış rakamı ise 2,5 milyon.
Etiketler: Adele  25  Album  streaming  Spotify  Apple Music