Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Albert Long Hall konserleri başlıyor

Albert Long Hall konserleri başlıyor

Albert Long Hall konserleri başlıyor03 Ocak 2018 - 10:01
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ana destekçi olduğu Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri her Çarşamba akşamı İstanbullu müzikseverleri buluşturmaya devam ediyor.

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri 2018 bahar dönemine, 21 Şubat tarihinde şef Burak Onur Erdem, usta bandeneoncu Tolga Salman, mezzo-soprano Elif Canbazoğlu ve piyanist Filiz Balkız’ın da yer aldığı ‘Koronun Görkemi’ başlıklı konserle başlıyor. Konserde, düzenlemesini Martin Palmer’ın gerçekleştirdiği L. Bacalov’un Misa Tango yapıtından bölümler yer alacak.

 

Türk Hava Yolları’nın da destekçisi olduğu, her Çarşamba akşamı seçkin konserlere ev sahipliği yapan Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri programında, 28 Şubat’ta, Hakan Şensoy (keman) , Ersun Kocaoğlu (keman), Beste Tıknaz Modırı (viyola) Şafak Erişkin (viyolensel) ve Toros Can’ın (piyano) yer aldığı Arctic Beşlisi konserine ev sahipliği yapacak.

 

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, bahar döneminde Figaro Goes To Jazz’dan Shakespeare ve Müzik’e kadar pek çok renkli dinleti ile müzikseverleri konuk etmeye devam edecek.