Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Audioban Sahnesi Swissotel'de

Audioban Sahnesi Swissotel'de

Audioban Sahnesi Swissotel'de31 Temmuz 2019 - 04:07
Türkiye’de brewing kültürünün gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunan yeme içme festivali Brewstival, 4 Ağustos Pazar günü İstanbul Swissotel The Bosphorus Chalet’de gerçekleşecek.

İlk kez 2018 yılının Mayıs ayında İzmir Arena’da gerçekleşen Brewstival, İstanbul’da ev üreticilerini, ithalatçıları ve craft üreticileri ağırlayacak. 4 Ağustos, Pazar günü İstanbul Swissotel The Bosphorus Chalet’de gerçekleşecek Brewstival Vol 4., Türkiye’nin önemli yeme içme yazarlarından Oğul Türkkan’ın “3 Mayalı” atölyesi ve Erdinç Çatak ile “Markus Rib’s Eşleşmeleri”’nin yanı sıra, Melikşah Altuntaş ile “50 Yudumla 50 Film Yorumu”, Server Ersolmaz ve Çağdaş Arman Bulut ile “Mitleri Yıkan Sohbetler” isimli panellere de ev sahipliği yapacak. Brewing severler ayrıca, Mikel Borg Bjergso’nun marka hikayesini anlattığı paneli ile de dünyanın en büyük craft üreticilerinden birinin kuruluş hikayesini dinleme fırsatı bulacak.

 

Brewstival Vol 4. kapsamında gün boyunca tadımlar ve etkinlikler devam ederken diğer yandan da Radyo Brestival Sahnesi’nde, Barış Akpolat ve Sarp Danki tüm gün boyunca katılımcıları müziğe ve sohbete doyuracak. Audioban Sahnesi’nde yer alacak Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Dolu Kadehi Ters Tut canlı konserleri ile sona erecek Brewstival Vol.4, yarışmalar, oyunlar, eğitimler ve müzik ile katılımcılara dopdolu bir gün geçirme fırsatı sunacak.