Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Back to School geliyor

Back to School geliyor

Back to School geliyor19 Eylül 2018 - 09:09
“Glens İstanbul”, 21 Eylül Cuma akşamı setin başına ünlü DJ’ler, Doğuş Cihan, Cüneyt Çilingiroğlu, Mert Eser, Yaman S, 22 Eylül Cumartesi akşamı Kerem Önger geçiyor.

Glens İstanbul, yeni sezonun müjdesini eğlence dünyasına kaliteli bir bakış açısı getiren partileriyle veriyor. İstanbul gece hayatına yön verecek partilerin ilkini 21 Eylül Cuma akşamı gerçekleştirecek olan Glens İstanbul, aynı gece her biri müzik dünyasında çarpıcı performanslara imza atan 4 DJ’i ağırlıyor; Doğuş Cihan, Cüneyt Çilingiroğlu, Mert Eser, Yaman S

 

İstanbul gece hayatının en önemli DJ’lerinden Doğuş Cihan, eğlence hayatının müzik anlayışına yön veren, ritmi ve melodileri yüksek, deep house, tech house, progressive house performanslarıyla dans pistlerini hareketlendiren en çarpıcı isimlerden… Setleri ile dünden bugüne house müziğin en güzel örneklerini sunan ve eğlence severleri adeta keyifli bir müzik yolcuğuna çıkaran Cüneyt Çilingiroğlu, groovy, deep – tech vokal, perküsyon ritimli performansıyla dans pistlerine yön veriyor. Dünya çapında oldukça önemli bir dinleyici kitlesine sahi olan Mert Eser tribal, deep house melodilerinin yükseldiği ve adeta insanı hipnotize eden setleriyle gece hayatında fark yaratıyor. Canlı performansları kadar mixleri ve prodüksiyonları ile de adından söz ettiren Yaman S, neşeli ritimler ile insana huzur veren deep house melodilerini kusursuz bir şekilde harmanlıyor.