Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Bezirhane yaz konserleri başlıyor

Bezirhane yaz konserleri başlıyor

Bezirhane yaz konserleri başlıyor21 Mayıs 2019 - 09:05
Kapadokya’da kültür, sanat ve eğlencenin kalbi argos in Cappadocia’da Türkiye’nin en özel konser mekânlarından biri haline gelen antik Bezirhane, yazın ilk konserini Buse Türker ile yapıyor.

Dünya çapında aldığı ödüllerle Türkiye’nin ve Kapadokya’nın adını pek çok kez ‘küresel en iyiler’ arasına yazdıran argos in Cappadocia, Argos Kültür Sanat ile gerçekleştirdiği Bezirhane etkinlikleri çerçevesinde sanata desteğini sürdürüyor.

 

Olağanüstü doğal akustiği ve iki dev kubbesiyle Türkiye’nin en özel etkinlik salonlarından biri haline gelen tarihi Bezirhane, 1 Haziran Cumartesi akşamı Buse Türker’i ağırlayacak.

 

Türkiye’nin popüler mekânlarında ve festivallerde, yerli ve yabancı şarkıları kendine özgü yorumuyla seslendirdiği piyano/vokal performanslarıyla tanınan Buse Türker, Kapadokya izleyicisi için pop, caz ve soul tarzlarını harmanladığı eğlenceli bir konsere hazırlanıyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera bölümünde lisans çalışmasını tamamladıktan sonra 2017’de ilk pop single’ı ‘Uzatmayalım’la ülke çapında üne kavuşan genç sanatçıyı, Bezirhane’nin ayrıcalıklı ortamında dinleyebilirsiniz. Konser saat 21'de başlayacak. 

Etiketler: Bezirhane  Buse Türker