Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Boris Brejcha İstanbul'a geliyor

Boris Brejcha İstanbul'a geliyor

Boris Brejcha İstanbul'a geliyor31 Ekim 2019 - 01:10
ve farklı müziğiyle elektronik müzikseverlerin gönlünde taht kuran Boris Brejcha, 1 Kasım tarihinde Limits Off ortak sponsorluğunda Label Project Organizasyonu ile İstanbul’a geliyor.

Minimal Techno’nun kurucusu, elektronik müziğin en ilham verici prodüktörlerinden olan Boris Brejcha, Limits Off ortak sponsorluğunda Label Project Organizasyonu ile 1 Kasım Cuma günü Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak. 

 

Müzikal anlayışını ya da stilini hiçbir kalıba koyamadığı için kendisine bambaşka bir yol çizen ve kendi türünü kuran Brejcha, bunu “Minimal Techno”olarak adlandırıyor. Bugün kulüp müziğinin en çok aranan isimlerinden biri olan müzisyen,eşi benzeri görülmemiş tarzıyla müzik dünyasında dikkat çekiyor.

 

 

Pek çok müzik otoritesinin dâhi diye nitelediği Brejcha’nın elektro müziğin elementlerini baz alarak yaptığı çalışmaları, aksak beat’ler ve küçük ambient parçalar barındırıyor. 2007 yılında müzik eleştirmenleri tarafından "sıra dışı bir yetenek" olarak anılmaya başlayan Boris Brejcha, 2006 yılında "Monster" ve "Yellow Kitchen" adını verdiği iki kaydı ile müzik piyasasında ses getirdi.

Etiketler: Boris Brejcha  Zorlu PSM