Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Bozcaada Caz Festivali tarihi belli oldu

Bozcaada Caz Festivali tarihi belli oldu

Bozcaada Caz Festivali tarihi belli oldu08 Ocak 2019 - 11:01
Bozcaada Caz Festivali' tarihi belli oldu! Yaz planlarını şimdiden yapmak isteyenler için festival bu yıl 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde üçüncü kez gerçekleşecek.

Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla, 3dot,  allaturca ve Pavli Bozcaada iş birliği ile düzenlenen Bozcaada Caz Festivali bu sene yeniden Bozcaada’da müziğe ve sanata dair pek çok şeyle karşılaşılacak bir festival deneyimi yaşatacak. Açık hava enerjisiyle caz ve doğaçlama müziğini buluşturan Bozcaada Caz Festivali, ilk iki senesinde gördüğü ilginin heyecanıyla üçüncü yılına hazırlanıyor. 

 

Bugüne kadar, cazın ustalarını, genç yetenekleri, farklı disiplinlerden müzisyenleri aynı sahnede gördüğümüz ve festival için hazırlanan özel projelerle tanıştığımız Bozcaada Caz Festivali’nin, caz ve doğaçlama müziğini çevreleyerek farklı türleri de kapsayan 2019 programı yakında açıklanacak.

 

Geçtiğimiz yıl tüm biletleri tükenen Bozcaada Caz Festivali'nin 2019 biletleri şimdiden satışa çıkıyor. 9 Ocak Çarşamba günü İlk Avantajlı Dönem kategorisinde satışa çıkacak biletler, geçen sene kaçıranlar ve planını erkenden yapmak isteyenler için Biletix'te! 

 

Üç gün boyunca müzik dışında farklı disiplinlerden oluşan programıyla “Bozcaada Caz Festivali -v-” ile yapacağınız keşiflere de hazır olun. “Bozcaada Caz Festivali -v-” kapsamında; Bozcaada'nın çeşitli yerlerinde sürpriz konserler, gastronomi etkinlikleri, çocuk atölyeleri, beden odaklı atölyeler, Bozcaada keşif rotaları, tadım etkinlikleri ve sosyal projeler gibi etkinliklere rastlayacağınız programı ile festival, enerjisini tüm Bozcaada’ya yayıyor olacak.