Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Burn Battle Zone İzmir’de!

Burn Battle Zone İzmir’de!

Burn Battle Zone İzmir’de! 16 Mayıs 2018 - 11:05
Burn Energy Drink ve Karşıyaka Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlenlediği dünyanın en büyük Hip-Hop organizasyonu olarak gösterilen Burn Battle Zone; Madrid, Kiev, Moskova ve Adana da gerçekleşen etkinlik bu sene ilk defa İzmir'de.

Burn Energy Drink'in desteği ve Karşıyaka Belediyesi'nin katkıları ile BURN Battle Zone İzmir, 18 Mayıs Cuma akşamı Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda gerçekleşiyor! Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra şimdi de İzmir’de gerçekleşecek olan “Burn Battle Zone”’da eğlence, müzik, dans ve enerji eksik olmayacak!

Burn Battle Zone ile İzmirliler dans, enerji ve eğlence dolu unutulmaz bir gün yaşayacak! Pek çok ülkede düzenlenen ve Türkiye’de gerçekleşen bugüne kadar düzenlenmiş en büyük hip-hop etkinliğinde sahne alacak isimler; Türkçe Rap’in kadın sesi Ayben ve yeni neslin yıldızları Fate Fat, Sansar Salvo, DJ Sivo ve İzmir’in en çok sevilen Racilerinden Cash Flow olacak. Saat 18:00’da başlayacak ve ücretsiz olacak etkinliğe tüm İzmirli müzik severler davetli.

Etiketler: Burn Battle Zone  izmir  Ayben  hip hop