Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Caro Emerald 12 Temmuz'da İstanbul'da

Caro Emerald 12 Temmuz'da İstanbul'da

Caro Emerald 12 Temmuz'da İstanbul'da20 Haziran 2018 - 03:06
25. İstanbul Caz Festivali kapsamında konser verecek olan Caro Emerald, müzik dünyasının enerjisi en yüksek seslerinden biri olarak kabul ediliyor.

Schindler Group, sponsorluğundaki günümüz cazının fenomenlerinden Caro Emerald konseri 25. İstanbul Caz Festivali bünyesinde 12 Temmuz akşamı yapılacak. Zorlu PSM Ana Tiyatro’daki konser saat 21.45’de başlayacak.

 

“Back It Up” ve “A Night Like This” gibi hit parçalarına sahip Caro Emerald, 2009’dan bu yana müzik dünyasının enerjisi en yüksek seslerinden kabul ediliyor. Çok kısa sürede zirveyle tanışıp, günümüz cazının fenomenlerinden birine dönüşen sanatçı, 2017’nin sonunda Metropole Orkest işbirliğiyle MO x Caro Emerald EP’sini yayınladı. Electro swing’in kraliçesi, Schindler’in sponsorluğunda gerçekleşecek bu geceyle İstanbul Caz Festivali sahnesine adını yazdıracak. Emprovize adımlarla süslediği vokalinin yanı sıra, sahne stiliyle de sofistike ve zamansız bir ikona dönüşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Caro Emerald’ın büyüsüne kapılmamak imkansız.