Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Cazzip Project'ten iki konser birden

Cazzip Project'ten iki konser birden

Cazzip Project'ten iki konser birden15 Ocak 2019 - 09:01
İlk albümleri “Stories” ile 2018’in en iyi caz albümleri arasında yer alan ve cazseverlerin kısa sürede dikkatini çeken Cazzip Project, konserlerine devam ediyor.

Piyanoda Aslı Özer, bas gitarda Erhan Ertetik ve davulda Ertuğrul Biber’den oluşan grup, 18 Ocak Cuma akşamı saat 21:30’da, Genç Caz yarışmasını kazandıkları sahnede, Nardis Jazz Club’ta, 22 Ocak Salı akşamı saat 20:00’de Karaköy’de açılan İstanbul’un yeni caz mekanı Social Jazz Bar’da!

 

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak festivalde sahne alan Cazzip Project’in, ilk albümü “Stories”, çok bölümlü ve değişken ritimli parçalardan oluşmasıyla fark yaratıyor. Her parçanın ayrı bir hikayesi olması nedeniyle “Stories” adını alan albüm, grubun 5 yıl süren çalışmasının sonucu hayata geçti. Cazzip Project, konserlerinde,kendi parçalarının yanısıra, son dönemde kendine has çalım tarzıyla dikkatleri çeken ünlü kontrbasçı Adam Ben Ezra’nın “Can’t Stop Running”, ünlü trio E.S.T’nin “Dodge The Dodo” ve Sting’in “Fragile” coverlarına yer verecek.

Etiketler: Cazzip Project  Stories