Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Ed Sheeran, Kraliyet düğününde çalabilecek mi?

Ed Sheeran, Kraliyet düğününde çalabilecek mi?

Ed Sheeran, Kraliyet düğününde çalabilecek mi?14 Şubat 2018 - 08:02
İngiltere Prensi Harry ile Meghan Markle'ın evlilik töreninde şarkı söylemesi için Ed Sheeran'a teklif sunuldu. Ed Sheeran da teklife olumlu yanıt verdi. Ancak bu performansın önünde ciddi bir sorun var.

2017'nin en başarılı müzisyenlerinden Ed Sheeran, Kraliyet düğününde çalmak için teklif aldı. Prens Harry ve müstakbel eşi Meghan Markle'ın hayranı oldukları Ed Sheeran'a, bu özel günleri için davette bulundukları açıklandı. Ed Sheeran da bu davetten onur duyduğunu ifade etti.

Ancak Ed Sheeran'ın, Kraliyet düğününe katılmasının önünde bir engel var. Evlilik merasiminin olduğu gece Ed Sheeran'ın çok önceden belirlenmiş bir konseri bulunuyor. 19 Mayıs'ta Dublin'de konser verecek olan Ed Sheeran'ın konseriyle Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğün saatleri çakışıyor. 

Dublin'den düğünün yapılacağı Windsor Kalesi'ndeki St. George Chapel'ine özel uçakla ulaşımın yaklaşık bir saat sürdüğü, bunun da düğünün başlangıcına denk geldiği öğrendildi. Bu duruma nasıl bir çözüm bulunacağı şimdilik açıklanmadı.