Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » ENKA'da kapanışı Teoman yaptı

ENKA'da kapanışı Teoman yaptı

ENKA'da kapanışı Teoman yaptı06 Eylül 2019 - 09:09
Yaz aylarında, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan ENKA, Teoman’ın sahne aldığı unutulmaz bir gece ile Açıkhava Buluşmaları’na nokta koydu.

Yaz ayları boyunca 9 konser ve 3 tiyatro oyununa ev sahipliği yapan 31. Yıl ENKA Açıkhava Buluşmaları, Teoman konseri ile sona erdi. Türk Rock müziğinin sevilen seslerinden Teoman, ENKA Açıkhava Buluşmaları’nın son etkinliğinde, kült haline gelmiş şarkılarını seyircileri ile buluşturdu.Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Teoman,  Paramparça, Sevdim Seni Bir Kere, Gemiler ve Çoban Yıldızı başta olmak üzere Türk müzik tarihinde iz bırakmış sevilen şarkılarını - seslendirdi. Gönülçelen ve İstanbul’da Sonbahar şarkılarını akustik seslendiren Teoman, dinleyenleri mest etti.

 

Yıldızların altında unutulmaz bir deneyim yaşayan seyirciler, her şarkısında Teoman’a eşlik etti. 31. Yıl ENKA Açıkhava Buluşmaları’na ihtişamlı bir nokta koyan sanatçı, konser sonrası uzunca bir süre ayakta alkışlandı.

 

Buluşmalar ENKA Oditoryum’a taşınıyor!

ENKA’nın yıl boyunca sanatseverlerle buluşturduğu etkinlikler, 1 Eylül’de Trio Hexis konseri ile birlikte Oditoryum’a taşınıyor. Gökhan Aybulus(piyano), Erkin Onay (keman), Çağ Erçağ (Viyolonsel)  üçlüsünden oluşan  Trio Hexis, L.v. Beethoven, İlhan Baran ve F. Mendelssohn’un eserlerinden oluşan repertuarı ile ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

Etiketler: Teoman  Enka