Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gazino Dev Kadro 8 Aralıkta seyirciyle buluşuyor

Gazino Dev Kadro 8 Aralıkta seyirciyle buluşuyor

Gazino Dev Kadro 8 Aralıkta seyirciyle buluşuyor27 Kasım 2018 - 04:11
Tebdil-i Mekan ve Dada Salon’un ortak prodüksiyonu olarak hayata geçen kabare ‘Gazino Dev Kadro’, 8 Aralık’ta ilk kez seyircisiyle buluşuyor.

Okan Bayülgen’inyönettiği, Nükhet Duru, Nursel Köse, Fatih Özkan, Gökçen Gökçebağ, Sercan Serta’nın başrollerini paylaştığı “Gazino Dev Kadro’, 70’li ve 80’li yılların gazino dönemini mizahi bir bakış açısıyla yansıtıyor. ‘Gazino Dev Kadro’, 16-23 Aralık tarihlerinde izleyici ile buluşmaya devam edecek.

 

Nursel Köse tarafından yazılan ve ilkkez sahnelenecek olan  ‘Gazino Dev Kadro’datüm şarkılara canlı orkestra ve dansçılar  eşlik ediyor. Seyircinin yanıbaşında, salonun her noktasında oynanan bu müzikli oyunda Okan Bayülgen  yıllar sonra sahneye dönüyor. 

 

Nükhet Duru’nun kendisini oynadığı, Okan Bayülgenin anlatıcı rolünü üstlendiği ‘Gazino Dev Kadro’, hiç dinmeyen temposu ve başarılı oyuncularıyla, ‘Günümüzde bir gazino açmak isteseniz, neler yaşarsınız?’ sorusunun cevabını izleyicilerle birlikte yanıtlarken, aynı zamanda o günün yaşantısını komedi unsurlarıyla bezeyerek seyirciye sunuyor.

 

Yazan: Nursel Köse

Yöneten: Okan Bayülgen

Oynayanlar: Nükhet Duru, Nursel Köse, Okan Bayülgen, Fatih Özkan, Gökçen Gökçebağ, Sercan Serta

Dans ve vokal: Köksal Ünal, Şebnem Şeviktürk, Müge Gülgün, Uğur Can Arıkan

Görsel tasarım: Ömer Faruk Yaman

Koreografi: Köksal Ünal

Kostüm tasarımı: Uma Turan

Yapım: Dada Salon Kabarett- Tebdil-i Mekan