Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gece Yolcuları'ndan yeni düzenleme

Gece Yolcuları'ndan yeni düzenleme

Gece Yolcuları'ndan yeni düzenleme17 Mart 2019 - 11:03
“Unut Beni", “Nerdesin”, ”Hüzün”, "Affedecek Misin?" gibi pek çok hit şarkıya imza atan, “Seninle bir dakika”, ”Değer mi hiç?” gibi çok ses getirmiş cover çalışmalarına albümlerinde yer vermiş Gece Yolcuları, yeni single’ları “Pişmanım” ile dinleyicinin karşısına çıkıyor.

90’ların unutulmaz sesi Asya’nın seslendirdiği, ‘Pişmanım’ ın pop rock versiyonunu yapan gruba yeni müzikal yolculuğunda  tecrübeli müzik adamı Haluk Kurosman müzik yönetmeni olarak , son dönemin yıldız müzik yapımcılarından Alfa7 Müzik’in kurucusu  Nasuh Yalçıntaş da yapımcı kimliği ile eşlik ediyor. Vokalde Edis İlhan, Gitarda Uğur Arslantürkoğlu ve İlkay Dindar, Bas gitarda Orkun Gezer ve Davulda Deniz Kaymaraz’dan oluşan Gece Yolcuları’na bu projelerinde buzuki, solo keman gibi enstrümanlar dışında, bu kez bir yaylı gurubu da bulunuyor.

 

 

Klip Kandıra’da 24 saat kesintisiz süren bir çekimle gerçekleşti!

“Pişmanım” için Kayalar, Kandıra’da açık havada çekilen klibin yönetmenliğini, Mustafa Ceceli’nin Sinan Akçıl imzalı ‘Simsiyah’ çalışmasına çektiği klip ile adından övgüyle söz ettiren Emrah Özbilen üstlendi...Kocaeli/Kefken Pembe kayalıklar da kurulan geniş bir plato ve açık havada 24 saat kesintisiz çalışılarak çekilen klipte,  Gece Yolcuları’na  6 kişilik bir oyuncu ekibi de eşlik etti. 15 Mart 2019 dan itibaren tüm dijital izleme platformları, müzik televizyonları ve YouTube’da, NetD müzik kanalı üzerinden de seyredilebilecek klibin öyküsü ise şarkının hikayesine paralel; bir çiftin yıllara yayılan pişmanlığını üzerine kurulu..

 

Gurubun devam eden ‘Baba Şarkılar’ projesine de eklenen“ Pişmanım” ın bu yeni versiyonundan övgüyle bahseden müzik çevreleri  “Kült bir şarkının daha da kültleşecek yeni versiyonu” tarifini kullanıyor.