Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gezgin Fest İzmir programı açıklandı

Gezgin Fest İzmir programı açıklandı

Gezgin Fest İzmir programı açıklandı23 Temmuz 2019 - 12:07
Gezgin Fest Izmir 15 - 18 Ağustos 2019 tarihlerinde İzmir Efes- Selçuk Pamucak sahilinde gerçekleşecek. Festivale Haluk Levent'ten Ceza'ya çok sayıda sanatçı katılacak.

Interrail Türkiye grubunun organize ettiği Gezgin Fest, 5. festivaliyle İzmir’ de onbinlerce müzikseverler buluşmaya hazırlanıyor. Bu yıl İzmir Efes Selçuk’ta düzenlenen festivale 4 gün boyunca 20’nin üzerinde farklı müzik türlerinden yerli yabancı artist ve grup katılım sağlayacak.

Festival’e bu yıl Hayko Cepkin, Teoman, Duman, Feridun Düzağaç, Can Bonomo, Ceza, Aylin Aslım gibi ünlü isimler kaliteli müzikle seyirciye unutulmaz coşku dolu anlar yaşatacak.

 

Festival Sahne’sinde ‘BONEY M’

Bu sene 5.si organize edilen #festival 2018 yılını 4 ödül ile tamamladı. Dünyaca ünlü sanatçıların geleceği 2019 etkinliği, tarzıyla farklılık yaratmayı amaçlıyor. ‘Rasputin’, ‘Daddy Cool’, ‘Ma Baker’, ‘Felicidad’ ve ‘Reivers of Babylon’ gibi dünyaca ünlü unutulmaz şarkılara sahip '' Boney M '' festival sahnesinde İzmir’li sevenleriyle buluşacak.

 

Önceki yıllarda; Mohsen Namjoo, Teoman, Athena, Duman, Selda Bağcan, Haluk Levent, Ezhel, Kardeş Türküler, İlkay Akkaya, Manga gibi sanatçılara ev sahipliği yapan festival; konserler, özel showlar, dans etkinlikleri, oyunlar, atölyeler, stand up gösterileri, film gösterimleri ve konser etkinlikleriyle alışılmışın dışında bir festivali hayata