Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gloria Gaynor Bodrum'da konser verecek

Gloria Gaynor Bodrum'da konser verecek

Gloria Gaynor Bodrum'da konser verecek26 Temmuz 2018 - 10:07
“I Will Survive” isimli şarkısıyla müzik dünyasının unutulmaz isimleri arasına giren Amerikalı efsane şarkıcı Gloria Gaynor, 9 Ağustos’ta Bodrum’da sahne alacak.

Son yıllarda dünyanın en önemli şarkıcılarının uğrak noktası haline gelen Türkiye, bir efsaneyi daha ağırlamaya hazırlanıyor. Pop müziğin dünyadaki sayılı efsane isimleri arasında gösterilen ve uzun yıllardır “disko kraliçesi” unvanını taşıyan Gloria Gaynor, Bodrum’da düzenlenecek özel bir etkinlikte sahne alacak.

 

9 Ağustos’ta Nef Reserve Yalıkavak’da

Nef’in özel davetlisi olarak Bodrum’a gelecek Gloria Gaynor; 9 Ağustos’ta Nef’in Reserve bakış açısı ile geliştirilen Bodrum’daki iki projesinden biri olan Nef Reserve Yalıkavak’da düzenlenecek organizasyonda sahneye çıkacak.

 

İnternet sitesinden de duyurdu

Gloria Gaynor, söz konusu etkinliği kendi internet sitesi üzerinden de açıkladı. Efsane şarkıcının resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, Gaynor’ın 9 Ağustos’ta Bodrum’da düzenlenecek özel bir etkinlikte sahne alacağı açıklandı.

 

“I Will Survive” ile pop tarihine geçti

40 yılı aşan müzik kariyerinde 20’nin üzerinde albüm çıkaran ‘disko kraliçesi’ Gloria Gaynor, 1978 yılında yayınladığı ve müzik tarihinin en başarılı parçalarından biri olarak kabul edilen “I Will Survive” isimli şarkısıyla, dünya listelerinde uzun süre bir numarada kalmayı başardı. Şarkı, Türkiye’de de Ajda Pekkan tarafından “Bambaşka biri” adıyla Türkçe olarak seslendirildi ve uzun yıllardır farklı kuşaklar tarafından dinleniyor.