Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gripin Billboard'un sosyal medya listesinde

Gripin Billboard'un sosyal medya listesinde

Gripin Billboard'un sosyal medya listesinde08 Nisan 2013 - 12:04 | Gripin, SXSW Festivali'ndeki performansıyla dünyanın en prestijli müzik dergilerinden Billboard'da kendine yer buldu.
Pop-rock sound'unu geleneksel melodilerle harmanlayan Gripin, Teksas'ta düzenlenen ünlü festival SXSW'daki sahne performansı ve artan sosyal medya etkisiyle ünlü dergide yer bulduABD'nin Teksas eyaletinin başkenti Austin'de 1987 yılından beri düzenlenen ünlü film, müzik ve interaktivite festivali South by Southwest'te sahne alan Türk pop-rock grubu Gripin, Billboard dergisi tarafından festivalin en etkili müzik performansları arasında gösterildi.

Gripin, Billboard'un sosyal medya listesinde 18. sırada yer aldı.


ABD'nin en eski ve prestijli müzik dergilerinden Billboard, SXSW Festivali müzik sahnesinin, sahnede yer alan sanatçı ve grupların sosyal medyadaki tanınırlıklarına yaptığı katkı üzerinden bir liste çıkardı. Listede 18. sırada yer alan Gripin'in, Istanbul Live V programı kapsamındaki sahne performansı "tutkulu bir enerjiye sahip" olarak nitelendirilirken, performans sonrasında grubun Facebook takipçilerinin 9519, Twitter takipçilerinin ise 667 kişi arttığı kaydedildi.