Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Imany, Volkswagen Arena'ya geliyor

Imany, Volkswagen Arena'ya geliyor

Imany, Volkswagen Arena'ya geliyor01 Mart 2018 - 12:03
“The Wrong Kind of War” albümüyle milyonlara ulaşan Imany, 12 Mayıs Cumartesi akşamı gerçeküstü deneyimlerin merkezi Volkswagen Arena’da.

Son dönem caz, soul ve funk müziğinin önemli temsilcilerinden Imany, Nina Simone ve Tracy Chapman gibi caz, soul ve folk müzikten beslenen şarkılarını 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferinde İstanbullu müzikseverler için söyleyecek.

 

İlk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanarak geniş bir hayran kitlesi edinen Imany, “Fransız Kadınları" filmine yaptığı bestelerle 1,5 milyona yakın sinemasevere ulaştı. Dinleyenleriyle bir yaşam kültürünü paylaşan Imany, şarkılarında aşktan kadın hakları mücadelesine, iklim değişikliğinden siyasi mücadelelere kadar pek çok konuya değiniyor. “There were tears” şarkısının da yer aldığı 2016 tarihli EP’sinin ardından, “The Wrong Kind of War” albümüyle dikkat çeken Imany, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında Volkswagen Arena’da sahne aldı. Yaklaşık 6 bin kişiyle buluşan sanatçı, Volkswagen Arena’nın eşsiz akustiğinde izleyicilerin arasına inerek, şarkılarını mikrofonsuz, sesi hiç kaybolmadan söyledi ve izleyicilere eşsiz bir konser yaşattı.

 

Pozitif deneyimiyle gerçekleşecek Imany konserinin erken dönem avantajlı biletleri 1 Mart tarihinden itibaren Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabilecek.