Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Justin Timberlake'ten yeni single

Justin Timberlake'ten yeni single

Justin Timberlake'ten yeni single05 Ocak 2018 - 02:01
10 Grammy, 4 Emmy ödüllü sanatçı Justin Timberlake’in 4. stüdyo albümü “Man of the Woods” 2 Şubat’ta müzikseverlerle buluşuyor!
Dünyaca ünlü yıldız Justin Timberlake’in merakla beklenen yeni albümü “Man of the Woods” Sony Music etiketiyle yayımlandı. Albümden yayımlanan ilk şarkı Timberlake, Timberland ve Dania imzası taşıyan “Filthy” olurken, şarkının renkli ve fütüristik öğeler içeren video klibinin yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Mark Romanek üstlendi. Benzersiz bir video klip için Romanek ile ikinci kez bir araya gelen sanatçı, klipte senaryo gereği son projesini sunan modern bir muciti canlandırdı.
 
“Man of the Woods” albümünde geleneksel Amerikan rock müziği ile birlikte çalıştığı The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton ve Alicia Keys’in modern etkilerini harmanlayan Justin Timberlake, aynı zamanda bu albümde eşi, oğlu ve doğduğu şehir Memphis’ten bugüne kadarki yolculuğunu hikayeleştirdi.
 
Söz ve içerik olarak bu zamana kadarki albümlerinden daha iddialı bir albüme imza atan Justin Timberlake, albüm yayınından iki gün sonra “Pepsi Super Bowl LII Halftime Show”da sahne alacak.