Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Karma Berlin'in teklisi yayımlandı

Karma Berlin'in teklisi yayımlandı

Karma Berlin'in teklisi yayımlandı22 Ocak 2019 - 02:01
Çalışmalarını uzun yıllardır Berlin’de sürdüren Karma Berlin, müzik dünyasında yerini alarak, “Sen De Yalnız Mısın?” adlı ilk teklisini TMC etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

Vokalde Fatih Solak, bas gitarda Umut İlyas Koçkazı ve davulda Gece Yolcuları’ndan tanıdığımız Bülent E. Albayrak’tan oluşan Karma Berlin, başta Berlin olmak üzere Almanya’nın çeşitli şehirlerinde sahne almakta...

 

Karma Berlin feat. Serdar Öztopçalışması “Sen De Yalnız Mısın?”ın klibi, projenin sanat ve görsel yönetmenliğini de üstlenen Evran Öztürk tarafından, Berlin Kreuzberg’de yedi kişilik bir ekip tarafından çekildi. Alman model-oyuncu Verena Sechelmann, Serdar Öztop ve grup üyelerinin rol aldığı klipte, Karma Berlin’in Almanya konser görüntüleri de yer alıyor. Klipte, şarkının ana fikri olan, etrafımız insanlarla, hatta sevdiklerimizle çevrili olsa da, birçok insanın kalbinde hissettiği yalnızlık duygusu işleniyor. Wave Studios Berlin’de kaydedilen parçada, gitarlar Fatih Solak, Serdar Öztop, Florian Schack, bas gitar Umut Koçkazı, davul Bülent Albayrak, klavye Florian Schack tarafından çalındı. Parçanın mix ve mastering’i yine Florian Schack’a ait. Parçanın sözleri, Fatih Solak, Bülent Albayrak, müziği Karma Berlin ve aranjesi Bülent Albayrak imzalı.

 

Kendi oluşumları "Rockhane" kapsamında düzenledikleri konserlerde, Türkiye’nin sevilen grup ve şarkıcılarıyla aynı sahneyi paylaşmaya devam eden Karma Berlin’den “Sen De Yalnız Mısın?” tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir.

Etiketler: Karma Berlin  Serdar Öztop  tmc