Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Kerem Görsev ve Allan Harris Touché'de

Kerem Görsev ve Allan Harris Touché'de

Kerem Görsev ve Allan Harris Touché'de20 Şubat 2019 - 11:02
Kerem Görsev Trio ve Allan Harris, bugünden itibaren önümüzdeki dört akşam boyunca üst üste Zorlu PSM’nin yeni kulübü Touché’de sahne almaya hazırlanıyor.

Zorlu PSM’nin geçtiğimiz haftalarda kapılarını açan ve şehrin kültür sanat hayatına yepyeni bir soluk getiren kulübü Touché, 20-23 Şubat tarihleri arasında, 4 akşam üst üste, caz müziğin önde gelen isimlerinden Kerem Görsev’in triosuna ve güçlü yorumcu Allan Harris’e ev sahipliği yapıyor. 

 

 

Türkiye’nin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman’dan oluşan trio projesiyle Zorlu PSM’ye konuk oluyor. Dinamik performansları ve yüksek enerjileri ile dikkat çeken trio, dünyanın en prestijli sahnelerinde ve festivallerinde gösterdikleri performansların ardından bu kez de Zorlu PSM’nin yeni kulübü Touché’de 4 akşam üst üste müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor. 20, 21, 22 ve 23 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek performanslarda üçlüye, derin ve güçlü sesiyle hafızalara kazınan Amerikalı müzisyen Allan Harris eşlik edecek.