Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Melis Kar single çalışmasını yayımlıyor

Melis Kar single çalışmasını yayımlıyor

Melis Kar single çalışmasını yayımlıyor13 Şubat 2019 - 01:02
Son dönemin büyük kitleler tarafından dinlenen genç sanatçısı Melis Kar, Alfa 7 Müzik ve DMC ortak yapımıyla çıkan ve üç parçadan oluşan yeni Maxi Single’ın ilk parçası ‘Everest’ için klip çekti.
Koyu bir R&B tavrı olan şarkıda, eski ilişkilerinden ilham alan Kar: “Sanıyor Kendini Everest’in Zirvesinde, Ayna Tutun Da Görsün, Kim Kimin Gölgesinde, Aşkı Da Sevgisi De Olmayagörsün” diyerek tüm yalnız kadınlara başlarını dik tutma gücü veriyor.
 
 
 Yönetmenliğini Emrah Özbilen’in üstlendiği ve çekimi Ümraniye Platoları’nda gerçekleştirilen ‘Everest’, dijital çağda yaşanan ilişkilerin dinamiklerine dikkat çeken motiflerle bir kadının ayrılık sürecinde kendini onarmasını konu ediyor.  
 
 
Geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlanan ‘Yatıya’ ve öncesinde 2016’da yayınlanan ‘Kibir’ ve 2017 çalışması ‘Al Dudağımdan Kiss’ ile ilişkilere ironi içeren mizahi bir dille yaklaşan sanatçının yeni yıldaki ilk çıkış parçası ‘Everest’in söz ve bestesi kendisine ait. Aranjeleri Berk Kirtiş’e ait Maxi Single, parça sırası gereği ayrılıktan yeniden aşkı bulmaya uzanan kısa bir öykü tadında. Everest’i sırasıyla ‘Poz” ve ‘Konu Kapanmıştır’ parçaları takip edecek.
 
Etiketler: melis kar  Everest