Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Muse'dan gelecek yaza albüm müjdesi

Muse'dan gelecek yaza albüm müjdesi

Muse'dan gelecek yaza albüm müjdesi30 Temmuz 2014 - 06:07
Muse vokalisti Matt Bellamy, grubun yeni albümünün önümüzdeki yaz çıkacağını Twitter üzerinden duyurdu

İngiliz alternatif rock grubu Muse’un vokalisti Matthew Bellamy, gelecek yaz yeni albümün çıkacağını Twitter’dan duyurdu. Twitter’da hayran sorularını cevaplayan Bellamy, yeni albümün “ağır” olacağını ve kayıt seanslarının “iyi gittiğini” söyledi. Yeni albümün ne zaman çıkacağı sorusunu da “gelecek yaza hazır olmasını planlıyoruz” diyerek cevapladı.

 

Grup Mayıs ayında yeni albümün çalışmalarına başlayacağını duyurmuştu. 2012 tarihli “The 2nd Law”u takip edecek yeni albümle ilgili davulcu Dom Howard, “Bu yıl başlıyoruz, Mayıs ayında dönüp yeni şarkıların çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl içinde albümü yapmaya başlayacağız. Bu yıl çıkarabilirsek ne ala, ama önümüzdeki yıl kesin çıkaracağız” yorumunu yapmıştı.

 

Matt Bellamy ise bu yılın başında gelecek kayıt ile ilgili “Sonraki albümde, son iki albümde ilave olarak kullanıp deneyini yaptığımız öğeleri iyice ortaya çıkaracağımız konusunda güçlü hislerim var, yani elektronikler, senfonikler, orkestral  çalışmalar gibi şeyler” yorumunu yapmıştı.