Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Nina Zilli İstanbul'a geliyor

Nina Zilli İstanbul'a geliyor

Nina Zilli İstanbul'a geliyor23 Nisan 2018 - 11:04
Ferzan Özpetek’in Serseri Mayınlar filminde kullanılan “50 Mila” şarkısıyla hafızlara kazınan Nina Zilli, son albümü “Modern Art”ın dünya turnesi kapsamında İstanbullu hayranları ile buluşacak

İtalya pop müzik sahnesinin süper starı Nina Zilli, Türkiye’de ilk kez İş Sanat’a konuk oluyor. Son albümü “Modern Art”ın dünya turnesi kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşacak sanatçı, çıkışını 2009 yılında yayınladığı “50 Mila” isimli 45’liği ile yapmıştı.

 

Nina Zilli, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in Serseri Mayınlar filminde soundtrack olarak kullanılan şarkısı ile Türkiye’deki sinema ve müzikseverlerin hafızalarında yer etti. 2010 tarihli albümü “Sempre Lontano” ile büyük başarı yakalayan sanatçı, 2012 Sanremo Müzik Festivali’nde, aynı sene Azerbaycan’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda İtalya’yı temsil etmek üzere seçildi. Güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla dikkat çeken Nina Zilli, İtalya’nın ünlü müzik yarışması Italia Got Talent adlı televizyon programının altıncı sezonunda da jüri üyesi olarak yer aldı. Nina Zilli ile bu ilk buluşmayı kaçırmak istemeyenler 10 Mayıs 2018 Salı akşamı saat 20.30’u ajandalarına not edebilirler.