Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Nişantaşı Sokak Fest başlıyor

Nişantaşı Sokak Fest başlıyor

Nişantaşı Sokak Fest başlıyor18 Eylül 2018 - 01:09
Nişantaşı Sokak Fest, Şişli Belediyesi ev sahipliğinde ve Park Sanat Cafe iş birliğinde, 21-22-23 Eylül’de Maçka Sanat Parkı’nda gerçekleşiyor. Üstelik festivale giriş, konserler ve etkinlikler ücretsiz!

3 gün boyunca, şehrin göbeğinde ama yeşilliklerin içindemis gibi bir havada muhteşem bir hafta sonu seni bekliyor! Birbirinden değerli sanatçıların konserleri, yoga-meditasyon seansları, sokak lezzetleri, tasarım standları, çocuk alanı ve daha fazlası “Nişantaşı Sokak Fest’te”!  

 

Müziğin En İyi İsimleri Nişantaşı Sokak Fest Sahnesi’nde Bir Araya Geliyor!

Dünyanın her yerinde ilgiyle dinlenilen, sahne performanslarına hayran olduğumuz “BABAZULA”, yarattığı eserlerle farklı kitleleri bir araya getiren ve dinlerken büyülendiğimiz “MERCAN DEDE”, doğunun çalgılarını batının modern müzik motifleriyle bir arada sunan “NUSAIBIN”, Anadolu saykedelik semalarından ses veren “ISLANDMAN” ve en iyi dj setleriyle

 

“KOZMONOTOSMAN”ve “KAAN DÜZARAT” Nişantaşı Sokak Fest Sahnesi’nde senin için bir araya geliyor!

 

3 Gün Boyunca, Açıkhavada Yoga-Meditasyon Seanslarıyla, Ruh ve Bedenimizi Dinlendiriyoruz!  

WDP Wudang Okulu İstanbul temsilcisi Esat Ataç ile “Tai-Chi eğitimleri”,  tibet kaseleri, gonglar ve farklı enstrumanlar eşliğinde titreşimin gücüyle, Cenk Sarkuş eşliğinde “Ses Banyosu” ve en iyi yoga hocaların eşliğinde yoga saatleriyle, 3 gün boyunca Maçka Sanat Parkı’nda ruhunu dinlendiriyor. Tüm seanslar ücretsiz.

 

Sokak Lezzetlerine Doyacaksın!

Sokağın olmazsa olmazı sokak lezzetleri, festivalde yerini alıyor. Hamburger, pizza, döner, tavuk-pilav, hot dog... hepsi Nişantaşı Sokak Fest’te!