Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » OneRepublic ilk kez Türkiye’de

OneRepublic ilk kez Türkiye’de

OneRepublic ilk kez Türkiye’de27 Mayıs 2015 - 06:05
ABD’li pop-rock grubu OneRepublic, Türkiye’de ilk defa Pozitif Live organizasyonuyla 30 Mayıs Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak

‘Counting Stars’, ‘Apologize’, ‘If I Lose Myself’ ve ‘Stop and Stare’ gibi şarkıların sahibi ABD’li grup OneRepublic, Türkiye’de vereceği ilk konserinde Volkswagen Arena’da sahne alacak. Bugüne kadar sekiz milyon single satışı elde eden grup konserde, ‘Native’ albümünün yanı sıra ‘Dreaming Out Loud’ ve ‘Waking Up’ albümlerden de hit parçalarını seslendirecek. Biletleri tükenmek üzere olan konser 30 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak.

 

Beyonce, Taylor Swift, U2, Maroon 5, Adele, Jennifer Lopez gibi ünlü isimlere yazdığı şarkılardan 3’ü uluslararası listelerde birinciliğe yükselen, Grammy Ödülü sahibi ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Ryan Tedder tarafından 2003 yılında kurulan OneRepublic,  Myspace sitesinde rekor kıran başarısı ile birçok plak şirketinden teklif almasının ardından, Timbaland ile anlaşıp 2007’de ilk albümleri “Dreaming Out Loud”u çıkardı. 2010’da Bon Jovi ve U2 konserlerinin açılışını yaparak başarısını kısa sürede kanıtlayan grup, 2014’te 3 dalda Billboard müzik ödülüne aday gösterildi.