Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Pharrell İstanbul'u 'mutlu' edecek

Pharrell İstanbul'u 'mutlu' edecek

Pharrell İstanbul'u 'mutlu' edecek17 Temmuz 2014 - 05:07
Son iki yazdır pop müziği domine eden şarkıcı ve yapımcı, gnçtrkcll'nin düzenlediği GNCFEST kapsamında 7 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda olacak. Festivalde yer alacak diğer isimler Rita Ora, INNA, Model, Mabel Matiz ve Manga
Son iki yaza damgasını vuran ABDli müzisyen ve yapımcı Pharrell Williams, Turkcell'in gençlik markası gnçtrkcll GNCFEST kapsamında 7 Eylül tarihinde İstanbul İTÜ Stadyumu'nda sahne alacak. Grammy ödüllü şarkıcının İstanbul konseri, Avrupa turnesinin ilk ayağı olacak.
 
2013 yazına Daft Punk ve Nile Rodgers ile birlikte imza attığı 'Get Lucky' ve Robin Thicke ile çalıştığı tartışmalı şarkı 'Blurred Lines' ile damgasını vuran Pharrell Williams, 'Despicable Me 2 / Çılgın Hırsız 2' filmi için yazdığı 'Happy' adlı şarkıyla da aylardır müzik listelerini terk etmiyor. 20 yılı aşkın müzik kariyerinde, Chad Hugo ile birlikte kurduğu The Neptunes ile birçok şarkıcıya hit şarkılar kazandıran Williams, 'Happy'nin de yer aldığı kendi ikinci stüdyo albümü 'G I R L'ü ise bu sene mart ayında piyasaya çıkardı.
 
 
Festivalde Williams’ın yanı sıra, hiphop ve R&B'nin yükselen isimlerinden İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora ile Romanyalı şarkıcı INNA da, 7 Eylül'de gerçekleşecek GNCFEST'te sahne alacak. Türkiye’den ise performanslarıyla tüm gençlik etkinliklerinin vazgeçilmezi Manga, son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden Mabel Matiz ve son yılların en başarılı rock müzik gruplarından Model müzikseverlerle buluşacak.
 
7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek festivale giriş 13.00’da başlayacak. GNCFEST’in bilet satışları, Biletix üzerinden gerçekleştiriliyor. gnçtrkcll'lilere özel indirimli bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.