Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Red Bull Music'ten Gazinoda Disko

Red Bull Music'ten Gazinoda Disko

Red Bull Music'ten Gazinoda Disko06 Şubat 2019 - 05:02
Oluşturduğu müzikal programlarla özgün deneyimlere imza atan Red Bull Music; “Gazinoda Disko” konsepti ile İzmirli müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Red Bull Music; 2 Mart Cumartesi gecesi İzmir’deki Golf Gazinosu’nda gerçekleşecek olan “Gazinoda Disko” etkinliğiyle geçmişteki gazino kültürüne saygı duruşunda bulunacak. Bu özel gecede DJ No Frost, psychedelicrock müzik grubu Lalalar, Kaan Düzarat ve Barış K sahne alacak.

 

Red Bull Music, geçmişteki eğlence anlayışıyla bugünkü eğlence ve müzik kültürü arasında köprü kuruyor. Seyircinin yaşadığı müzikal deneyimlere özgünlük katmayı amaçlayan Red Bull Music, 2 Mart Cumartesi gecesi İzmir Enternasyonel Fuarı’nın en önemli simgelerinden birisi olan Golf Gazinosu’nda ‘Gazinoda Disko’ gecesini gerçekleştirecek. Gazino kültürüne saygı duruşunda bulunmayı amaçlayan gece, katılımcıları eğlenceli bir müzik yolculuğuna çıkartacak.

 

Gazinoda Disko’da ilk olarak turntablizm akımının Türkiye’deki nadir ve önde gelen isimlerinden olan DJ No Frost sahne alacak.Eski türkü, funk ve psychedelic parçalara yaptığı özgün editlerle çok sevilen Kaan Düzarat, Çilekeş ve Bubituzakile tanıdığımız ve Gaye Su Akyol ile pek çok ortak çalışmaya imza atanAli Güçlü Şimşek ve Bülent Ortaçgil ile yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Barlas Tan Özemek’in kurduğu ‘Lalalar’ın İzmir’deki ilk canlı performansı da aynı gece gerçekleşecek. Lalalar’ın hemen ardından Kaan Düzarat özel bir DJ setle müzikseverlerin karşısında olacak. Geceyi; kozmik disko ile Anadolu psychedelic müziği setlerinde buluşturmasıyla tanınan ve sevilen Barış K. noktalayacak.