Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Salon'da bu hafta

Salon'da bu hafta

Salon'da bu hafta 30 Ekim 2019 - 05:10
Salon’da bu hafta afro-beat’ten funk’a, poptan caza geniş bir yelpazede özgün üretimler yapan Sudan asıllı ABD’li şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve müzisyen Sinkane, Birlikte Güzel’in desteğiyle 31 Ekim’de Salon’a gelecek.

Sinkane’den önce ise güçlü ve naif sesiyle Tuğçe Şenoğul, Ahmetcan Gökçeer ile gerçekleştireceği duo performansıyla Salon’da olacak. Kasım ayının ilk konuğu 1 Kasım’da Salon’da sahne alacak Ali Güçlü Şimşek, Barlas Tan Özemek ve Kaan Düzarat’ın bir araya gelmesiyle hayat bulan saykedelik ve Anadolu referanslı melodileri, elektronik beat’leriyle Lalalar olacak. İsviçreli müzisyen ve oyuncu Thomas Kuratli‘nin katmanlı elektronik müzik projesi Pyrit,2 Kasım’da Salon’a konuk olacak. Müzikseverlere sofistike bir indie pop bayramı yaşatan Ekvador asıllı Amerikalı şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve yapımcı Helado Negro,3 Kasım’da Salon’da olacak.

 

Salon önümüzdeki hafta piyanoyu, “kendi iç dünyasını en iyi şekilde yansıtabildiği enstrüman” olarak tanımlayan İtalyan müzisyen ve çağdaş klasik müzik bestecisiFabrizio Paterlini’yi iki akşam üst üste 6 ve 7 Kasım’da ağırlayacak. 8 Kasım’da ise yerli alternatif sahnenin en heyecan verici isimlerinden ve daha önce defalarca Salon’da müzik severlerle buluşan Hedonutopia bir kez daha Salon’da olacak.

Etiketler: salon  Lalalar  Sinkane