Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Salon, Nisan programı açıklandı

Salon, Nisan programı açıklandı

Salon, Nisan programı açıklandı16 Mart 2018 - 11:03
Salon Nisan’da baharın gelişini klasik müzikten deneysel tınılara, math rock’tan unutulmaz klasiklerin modern yorumlarına kadar birçok müzikal tarzın bir araya geldiği programıyla kutluyor.

Ayın ilk konuğu 4 ve 5 Nisan’da iki gece üst üste Salon’da konser verecek olan Chad Lawson. ABD’li solo piyanist Chad Lawson, klasik müziğin titreşimlerini caz doğaçlamalarıyla birleştiren meditatif bir konser için Salon’da olacak. Lawson’ın piyanoda harikalar yaratacağı konserin ardından Teksaslı enstrümantal/deneysel müzik grubu Balmorhea 6 Nisan’da Salon’un konuğu olacak.

21 Nisan’da Salon’da Manchester çıkışlı math-rock grubu Everything Everything sahnede. Grubun vokali Higgs’in falsetto vokalleri ve sürekli yeni sesler denemeleriyle 2010’un ilk yarısında parlayıp hızlıca sönen indie-rock grupları arasından rahatlıkla sıyrılan Everything Everything, üç yıl aradan sonra, İstanbullu hayranlarıyla kavuşmak üzere, ilk defa Salon’a konuk oluyor. 27 Nisan’da 1960'lardan günümüze popüler rock ağırlıklı parçalar ve sevilen yerli-yabancı şarkıları yorumlayan Ecza Dolabı, 30 Nisan’da ise ayın son konseri ile Garanti Caz Yeşili kapsamında Uluslararası Caz Günü’nde Girls In Airports Salon dinleyicisiyle buluşacak.