Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Sırma'nın ilk Türkçe teklisi yayınlandı

Sırma'nın ilk Türkçe teklisi yayınlandı

Sırma'nın ilk Türkçe teklisi yayınlandı29 Haziran 2018 - 11:06
Sırma'nın vokalist, şarkı ve söz yazarı, prodüktör ve aranjör kimliğiyle başından sonuna kadar sadece kendisinin dokunduğu şarkısı "Belki Bir Gün", tüm dijital platformlarda yerini aldı.
 
Alternatif pop'la elektroniği buluşturduğu müziğiyle bağımsız müzik sahnesine yeni bir soluk getiren Sırma, Berklee College of Music’te aranjörlük ve müzik prodüksiyonu üzerine eğitim aldı. Eğitiminin ardından New York'a taşınan 1990 doğumlu genç müzisyen, prodüksiyon ve ses mühendisliği asistanlığı ile başlayan New York kariyerine, bu alanlara ek olarak şarkı yazarlığı ve aranjörlük üzerine de eğitim vererek devam etmekte. Hem Amerika’da, hem Türkiye’de sahne tecrübesi olan Sırma, yaklaşık 7 yıldır her iki ülkede de reklam müziklerine vokal kayıtları da yapıyor. 
 
 
Bağımsız olarak piyasaya sürdüğü 4 parçalık “To Love” EP’si sonrasında Sırma, ilk Türkçe şarkısı "Belki Bir Gün"ü 29 Haziran'da tüm dijital platformlarda müzikseverlerle paylaştı.
 
 
Yaratım sürecinin tamamında sadece kendi dokunduğu "Belki Bir Gün" dışında Sırma, tüm kayıtlarını evinde yaparak şarkılarının her türlü programlama, ses dizaynı, düzenleme ve prodüksiyon işlemleriyle ilgileniyor. 
 

Etiketler: Sırma  single  tekli  Belki Bir Gün