Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Sokak Festivali'nde Selda Bağcan sürprizi

Sokak Festivali'nde Selda Bağcan sürprizi

Sokak Festivali'nde Selda Bağcan sürprizi25 Nisan 2019 - 10:04
Geçtiğimiz sene ilki gerçekleştirilen Sokak Festivali bu sene, özel sahne şovlarıyla ‘Türkiye’de bir ilk’ olacak Selda Bağcan konseriyle geliyor.

Geçtiğimiz sene ilki gerçekleştirilen Sokak Festivali, bu yıl da canlı sahne ve dans performansları, deneyim alanları, atölyeler ve sınırsız eğlence ile misafirlerini buluşturmaya hazır.

 

Nostalji ve geleceği bir arada yaşatacak olan festivalin sahne programında Türkiye’de ilk defa yapılacak özel bir konserle Selda Bağcan, ilk yarı akustik; ikinci yarı ünlü DJ’ler Acid Pauli, Cafi, İpek İpekçioğlu eşliğinde elektronik bir performansla sahne alacak. Türk pop tarihinin en kült albümüne sahip Göksel de nostaljik sesi, kendine özgü sahnesi ve sürprizleriyle eski günlere götürecek.

 

Anadolu müziğini saykodelik ve folk acid tarzıyla birleştiren multi-enstrümantalist Cem Yıldız, ‘Hayvanlar’ albümüyle tanınan, alternatif şarkılarıyla Yasemin Mori, akıp giden şarkılarıyla Ekin Beril, elektronik müziğin rüzgarıyla Monality, duru sesiyle Selin Sümbültepe ve 1920 ve 1930’ların caz-blues esintilerini taşıyan Uninvited Jazz Band, canlı performanslarıyla festivale renk katacak.