Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Soundgarden'a 12 bin kişi katıldı

Soundgarden'a 12 bin kişi katıldı

Soundgarden'a 12 bin kişi katıldı28 Nisan 2019 - 11:04
1999’dan itibaren farklı coğrafyalara ve yeni ritimlere açılan Babylon, 20. yılını Kendine Has Babylon Soundgarden’da 12 bin kişinin katılımıyla kutladı.

Pozitif ve Kendine Has iş birliği ile 27 Nisan Cumartesi Kendine Has Babylon Soundgarden, Yapı Kredi bomontiada’yı festival ortamına çevirdi. Babylon'un 20. yılına özel ücretsiz düzenlenen Kendine Has Babylon Soundgarden festivaline katılan ve Mobilet üzerinden form doldurarak kod alan katılımcılar arasından seçilen 20 kişi, 2019-2020 sezonundaki Babylon etkinliklerinin tamamına ücretsiz giriş hakkı elde edecekleri “golden ticket” sahibi oldu.

 

Babylon Soundgarden’da “Kendine Has”, “Babylon” ve “Jungle” isimli 3 farklı sahnede GUTS & Les Akaras de Scoville, Dubioza Kolektiv, Kaan Düzarat feat. İlhan Erşahin, Boogie Belgique, Ege Çubukçu, Hey! Douglas, Ah! Kosmos, Elektro Hafız, Doubledecker, DearHead, BREK, Netam, MARCH, Zeynep Erbay, Gunesta, Uninvited Jazz Band, Radyo Babylon DJ’leri, DJ Style-ist, Serdar Orcan ve Mr.Murdoc sahne aldı.

 

Dört tarafı müzikle çevrilen Yapı Kredi bomontiada’da, ATÖLYE iş birliğiyle festival katılımcıları tüm gün boyunca birbirinden yaratıcı sohbet ve aktivitelere de dahil oldu.

Etiketler: Babylon  Soundgarden