Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Umur Doma ilk teklisini yayımladı

Umur Doma ilk teklisini yayımladı

Umur Doma ilk teklisini yayımladı15 Ocak 2019 - 12:01
Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla geçen yıl ilk kez düzenlenen “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yaklaşık 3 bin 500 kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Umur Doma’nın ilk single’ı “Fantastik” çıktı.

Şarkının sözleri için Onur Özdemir (Onurr), müziği için Ozan Bayraşa ve Onur Özdemir (Onurr), düzenlemesi için de Ozan Bayraşa ile birlikte çalışan Umur Doma, romantik sesi ve özgün yorumu ile büyük beğeni topladı.  Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla geçen yıl ilk kez düzenlediği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nın birincisi Umur Doma, ilk single çalışması “Fantastik” ile müzik piyasasına hızlı giriş yaptı. “Fantastik”, GNL etiketiyle tüm platformlarda yayınlanırken, Umur Doma da romantik sesi ve özgün yorumu ile müzikseverlerden tam not aldı.

 

Halk oylamasıyla birinci seçildi

Türkiye’nin ilk online müzik yarışmasında yaklaşık 3 bin 500 kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen 21 yaşındaki genç şarkıcı Umur Doma, yarışma sonrası yoğun bir prodüksiyon sürecine girerek “Fantastik” şarkısını hazırladı. Şarkının sözlerini daha önce birçok hit şarkıya imza atan Onur Özdemir (Onurr), müziğini Ozan Bayraşa ve Onur Özdemir (Onurr) ile birlikte hazırlayan Umur Doma, düzenlemesi için de Ozan Bayraşa ile çalıştı. Kayıtları Vodafone FreeZone Stüdyo ve Lonca Stüdyo’da tamamlanan şarkıda Onurr vokalleriyle de Umur Doma’ya destek oldu.