Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Who Made Who İstanbul'a geliyor

Who Made Who İstanbul'a geliyor

Who Made Who İstanbul'a geliyor05 Kasım 2018 - 05:11
Mitte, Kasım ayında Kopenhag’tan Burning Man’e uzanan geniş yelpazedeki tanınmış DJ’ler Who Made Who, Miyagi, ve Bondi'yi ağırlımaya hazırlanıyor.

2003 yılında Kopenhag’da deneysel bir pop - trio grubu olarak kurulan Who Made Who, dans, disko, punktınılarıyla kısa sürede ismini Danimarka’dan dünyaya duyurdu.  Caz gitaristi Jeppe Kjellberg, Davulcu Tomas Barfod ve şarkıcı Tomas Høffding'den oluşan müthiş üçlü Who Made Who, 9 Kasım Cuma akşamı Mitte’de İstanbullu müzikseverlere müzik şöleni yaşatacak.

 

2014 yılında ilk albümü "Forever" ın piyasaya sürülmesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve Beatport Deep House Top 100'de üçüncü sıraya yükselen, house müziğin en öne çıkan isimlerinden DJ Miyagi, 16 Kasım Cuma akşamı Mitte’ye geliyor. Chicago, Berlin, Londra, Kopenhag, Cape Town, San Francisco ve Paris gibi dünya çapında birçok konsere ve Burning Man, Fusion Festivali ve Sonne Mond Sterne’de unutulmaz performanslara imzasını atan DJ& Prodüktör Miyagi, derin, hipnotik ve melodik müzikleriyle İstanbul gece hayatına imzasını atacak.

 

Daniel Archut ve Alexander Schug'un 2013 yılında kurdukları elektronik müzik grupları Bondi, dans etmek isteyen herkesi 30 Kasım Cuma akşamı Mitte’de eğlencenin zirvesine taşıyacak. Müziklerini indie tınılarının çeşitli sentetik seslerle buluşması ve enstrüman güçlerinin yerel tınılarla harmanlaması olarak tanımlayan Bondi, olağanüstü ses melodileri taşıyan hafif melankolik müzikleriyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performans sergileyecek.

Etiketler: Who Made Who  Bondi  Miyagi