Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Wiz Khalifa ilk kez İstanbul'da

Wiz Khalifa ilk kez İstanbul'da

Wiz Khalifa ilk kez İstanbul'da03 Temmuz 2018 - 11:07
2006’da çıkardığı ilk albümü Show and Prove’un ardından hızla yükselerek adını rap’in zirvesine yazdıran Wiz Khalifa, 4 Temmuz’da ilk kez İstanbullularla Küçükçiftlik Park'ta buluşuyor.

Black and Yellow, Young, Wild & Free, We Dem Boyz, Roll Up gibi onlarca liste başı şarkıya imza atan, Charlie Puth ile birlikte yayınladığı See You Again adlı şarkısıyla YouTube’da 3,5 milyara yakın dinlenen Wiz Khalifa, ilk kez Türkiye’deki hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarısını Grammy ve Golden Globe adaylıklarıyla taçlandıran Khalifa, 4 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ta rap ve hiphopseverlerle buluşacak.

 

Türkçe Rap Efsaneleri de Sahnede

Bruno Mars, Maroon 5, The Weeknd, Snoop Dogg, will.i.am, Imagine Dragons, Miley Cyrus gibi dünya starlarıyla yayınladığı hitlerle de adından söz ettiren Wiz Khalifa’dan önce Türkçe rap müziğin kodlarını yazan isimler KüçükÇiftlik sahnesinde izleyiciyi coşturacak. Gecede Ceza, Ezhel, Aga B, Anıl Piyancı ve Kamufle’nin unutulmaz performanslarıyla yüzlerce müziksever eğlenceye dâhil olacak