Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Yeni, yerli ve farklı sahne

Yeni, yerli ve farklı sahne

Yeni, yerli ve farklı sahne20 Kasım 2018 - 11:11
Yeni, Yerli, Farklı konseptiyle müzikseverlerin karşısına çıkan Babylon, iyi müziği ilk keşfedenlerden olmak isteyenlere kapılarını açıyor. 21 Kasım'da gerçekleşecek olan etkinlikte arka arkaya pek çok isim sahne alacak.
Yedinci Ev şarkılarının yaratıcısı
 
Birkan Nasuhoğlu
 
‘Sevsene Beni’ ve ‘Anlat Ona’yı duymuşsunuzdur. Yedinci Ev şarkılarının yaratıcısı artık müzik hayatına solo devam ediyor. Elçin Orçun’la birlikte seslendikleri ‘ Bi Fazla’ ve ‘Varsa Yoksa’ teklileriyle de dijital platformlarda hızla yükselen genç müzisyeni ‘dinlenecekler listesi’ne almayı ihmal etmeyin. 

 

 

Kısa sürede 40 parçalık arşiv
 
CanOzan
 
CanOzan’ın müziği Türkçe folktan Avrupai elektronik tınılara her türden bir iz taşıyor. Müzik hayatına 13 yaşında klasik gitarla başlayan CanOzan; farklı sanatçılarla yaptığı ortak projelerle de ses getirmeyi başardı. Kısa sürede 40 parça yayınlayan genç müzisyeni ilk keşfedenlerden olmak hala mümkün. 
 
 
 
 
 
 
 
Bir de canlı dinleyin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fikri Karayel
 
 
 
Trenler, ‘Hayal Edemezsin’ ve ‘Morg’ gibi şarkıları kısa sürede müzik listelerinde kendine hatırı sayılır bir yer edinen Fikri Karayel, Kıbrıslı bir müzisyen. Geçtiğimiz üç yıl boyunca bestelerine ve sahne performanslarına yoğunlaşan Karayel’in yeni albümünün habercisi olan teklisi ‘Yol’un Youtube’ta 10 milyondan fazla dinlendiğini de ekleyelim. 21 Kasım’da Babylon sahnesinde ona genç müzisyen Ufuk Kevser de eşlik ediyor. 
 
 
 
 
 
 
 
Onun sesini soundtrack’lerden tanıyorsunuz
 
İrem Candar
 
Birkaç ay önce ikinci albümü ‘Gül ile Akide’yi müzikseverlerle buluşturan İrem Candar, bugüne kadar Teoman ve İskender Paydaş’la yaptığı işbirlikleri ile birçok dizi ve filme yaptığı parçalarla adından söz ettirdi bugüne kadar. ‘Bana Öyle Bakma’ ve ‘Beni Bana Bırakıp’ gibi pek sevilen şarkılarını canlı canlı dinlemek için 21 Kasım tarihini not edin.  
 
 
 
Kurumsal hayattan müziğe kararlı bir geçiş
 
Nova Norda
 
Müzisyen, reklamcı ve medya uzmanı olan Nova Norda, kurumsal kariyerini bırakarak müzik dünyasına kararlı bir adım attı ve Şubat 2018’de ilk teklisi ‘Çıktım Bi Yola’yı çıkardı. Elektro-pop ve hip-hop türündeki şarkıları, renkli dünyası ve dinleyicilerle kurduğu güçlü iletişimle hızlı bir çıkış yapan Nova Norda, Babylon’daki konserinde cover’larını da seslendirecek. 
 
 
 

Ses mühendisi, DJ ve hip-hop’çı...

Ufuk Kevser

Lise yıllarında hip-hop besteleri yapmaya başlayan Ufuk Kevser, ilk rap albümünü 2010 yılında çıkardı. Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra ses mühendisliği eğitimini de tamamlayarak birçok DJ ve sanatçıyla çalışan genç müzisyeni Babylon sahnesinde Fikri Karayel’le birlikte dinleyebilirsiniz.