Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Zuhal Konsept & Tamirane'de caz günü

Zuhal Konsept & Tamirane'de caz günü

Zuhal Konsept & Tamirane'de caz günü26 Nisan 2019 - 02:04
Ücretsiz caz dinletileri, müzik atölyeleri ve caz dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmalarının ardından Tamirane Akasya sahnesinde Jehan Barbur konseriyle Dünya Caz Günü’nün gün boyu Zuhal Konsept Akasya’da olacak.

10 senedir “Morning Jazz Sessions” serileriyle ve konserlerle, 7’den 77’e herkesi caz müzikle buluşturan Tamirane ile Akasya’da birçok marka ve deneyimi bir araya getiren Zuhal Müzik ve Tamirane’nin de bir parçası olduğu Zuhal Konsept Akasya; Herbie Hancock’un caz müzik için “Özgürlüğü hissetmek, tam da o anı yaşadığını anlamak...” diyerek, 2011 yılında UNESCO ile birlikte ilan ettiği Dünya Caz Günü’nü gün boyu süren çok özel bir etkinlik programıyla kutluyor.  

 

Dünya Caz Günü’ne Özel Jehan Barbur Tamirane Akasya Sahnesi’nde!

 

Tamirane, 30 Nisan Salı günü Akasyasahnesinde, sesiyle büyülendiğimiz Jehan Barbur’u, müzik severlerle buluşturuyor. Jehan Barbur, en sevilen şarkılarını ve yıllardan beri süre gelen ve herkesin hayatında farklı bir hatırası ve etkisi olan türküleri, yeniden yorumladığı son albümü “Ürkerek Söylerim”den seslendireceği parçalarıyla eşsiz bir konser yaşatmaya geliyor.