Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Fotoğrafçılar "Hayatın Dengesi"nin peşinde

Fotoğrafçılar "Hayatın Dengesi"nin peşinde

Fotoğrafçılar "Hayatın Dengesi"nin peşinde17 Eylül 2014 - 03:09
Tüketicileri dengeli tuz tüketimi konusunda bilinçlendirmeyi görev bilen Estuz’un bu amaç doğrultusunda başlattığı Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Kasım

Hayatın dengesini fotoğraf kareleriyle anlatmak isteyen herkesin katılabileceği ve son başvuru tarihinin 30 Kasım 2014 olduğu yarışmanın jürisinde de fotoğraf ve iletişim dünyasının usta isimleri yer alıyor. Belgesel ve haber fotoğrafçısı Haluk Çobanoğlu, fotoğrafın duayen hocalarından Doç. Dr. Hüseyin Eryılmaz, fotoğrafçı Firdevs Sayılan, tecrübeli fotoğraf editörü Umut Sülün, ünlü reklamcı A. Selim Tuncer, Estuz Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, Efsina Genel Müdürü Özgür Özdemir ve iletişim Danışmanı Mustafa Kaya’dan oluşan yarışma jürisi sonuçları değerlendirerek kazananları 3 Aralık 2014 tarihinde açıklayacak.

 

Bir kişi en çok üç eserle katılabiliyor
 
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen “Hayatın Dengesi” ana temalı yarışmaya, seçici kurul üyeleri, TFSF temsilcisi ve onların birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden herkes katılabiliyor.  www.estuz.com/hayatindengesi/ web sitesi üzerinden elektronik ortamda yükleme yaparak başvuruların yapıldığı ve bir kişinin en çok üç eserle katılabildiği yarışmada, birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL’lik para ödülü dağıtılacak. Ayrıca bir kişiye de 1.000 TL’lik mansiyon verilecek.
 
Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylara www.estuz.com/hayatindengesi/  sayfasından ulaşılabiliyor.