Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Milli Reasürans'ın 20 yılı sergide

Milli Reasürans'ın 20 yılı sergide

Milli Reasürans'ın 20 yılı sergide08 Eylül 2015 - 12:09
Milli Reasürans Sanat Galerisi, yer verdiği sergilerin afiş ve davetiyelerini 30 Eylül-17 Ekim tarihleri arasında '20 Yılın Ötesine Taşınan Bir Sanat Belleği' başlıklı sergide sergileyecek
Sanatta yirminci yılını geride bırakan Milli Reasürans Sanat Galerisi, hizmet vermeye başladığı günden bugüne, Türkiye’den ve dünyadan 150’ye yakın önemli sanatçıya ev sahipliği yaptı. Türkiye’de, cumhuriyet sonrası sanat belleğini inşa eden sanatçılar, uluslararası üne sahip olan sergiler; resim alanına ek olarak mimari, fotoğraf ve belgesel alanlarında da başarılı işlere sahip olan isimler 20 yıl boyunca Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde yer aldı.
 
Galeri, birlikte çalıştığı sanatçıların da desteğiyle bu istisnai birikimi “20 Yılın Ötesine Taşınan Bir Sanat Belleği; Milli Reasürans Sanat Galerisi” başlıklı bir sergiye dönüştürüyor. Galerinin yirmi yılı aşan sanat serüveni, 30 Eylül-17 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Serüvene eşlik eden sanatçıların Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergilerinin afişleri ve davetiyeleri, bu projede ziyaretçilerle buluşacak.